USLUGE SEČENJA NA LASERU

Sečenje materijala laserom

Sečenje materijala laserom je proces koji koristi visokoenergetski laser kako bi materijal bio precizno isečen u željenom obliku. Laser se fokusira na određenu tačku materijala i brzo zagreva taj deo do tačke topljenja ili isparavanja, što omogućava sečenje materijala na željenu veličinu i oblik.

Lasersko sečenje metala nudi mnoge prednosti u odnosu na druge metode sečenja, uključujući veću brzinu i tačnost sečenja, manje gubitke materijala i manju potrebu za naknadnom obradom. Ova tehnologija se primenjuje na širokom spektru metala, uključujući čelik, aluminijum, bakar i mesing, kao i druge materijale poput plastike i drveta. Sečenje metala laserom se takođe može koristiti za izradu složenih geometrijskih oblika i šablona koji bi bili teški ili nemogući za postizanje drugim metodama sečenja.

Naša mašina koja pomera granice!

Mašina TRUMPF L 4050 se koristi u industrijskoj proizvodnji za sečenje velikih listova metala u precizne oblike i veličine. Ova mašina koristi CO2 laser za sečenje metala debljine do 25 mm.

Upravljanje mašinom se obavlja pomoću softvera koji omogućava podešavanje veličine i oblika sečenja. Uz to, mašina ima automatski sistem za promenu alata koji omogućava brzu promenu alata i efikasno korišćenje materijala.

Mašina TRUMPF L 4050 takođe ima automatski sistem za uklanjanje otpadnog materijala, što omogućava brže i lakše čišćenje i održavanje mašine. Ova mašina se često koristi u proizvodnji automobila, aviona i drugih velikih metalnih konstrukcija.

Zainteresovani ste za visoko precizno lasersko sečenje metala? Iskoristite prednosti naše mašine Trumph L 4050 i obezbedite sebi kvalitetan i efikasan proizvodni proces.

Kontaktirajte nas odmah i saznajte kako možemo da vam pomognemo u realizaciji vaših ideja i projekata. Nudimo vam brzo i tačno sečenje različitih materijala, uz maksimalnu uštedu materijala i vremena. Iskoristite naše dugogodišnje iskustvo i opremu najnovije generacije za kvalitetan proizvod sa minimalnom greškom.

Kontaktirajte nas i uverite se u našu kvalitetnu uslugu laserskog sečenja metala.

POZOVITE ILI POŠALJITE PORUKU!

Kontakt: Nikola Mladićević

Telefon: +381 60 38 48 860

Email: nikola.mladicevic@3npro.rs / office@3npro.rs