CNC MAŠINSKA OBRADA

CNC mašinska obrada različitih materijala

Cnc mašinska obrada metala

Potrebna Vam je vrhunska CNC mašinska obrada? Ne tražite dalje jer naša firma nudi visoko precizne usluge izrade delova po meri koristeći najnoviju tehnologiju i stručan tim kako bismo obezbedili da svaki detalj bude izrađen po vašim specifikacijama.

Bez obzira na to da li vam je potreban jedan komad ili velika serija delova, mi smo pouzdan partner koji može da ispuni vaše zahteve.

CNC obrada predstavlja proces računarski kontrolisanog oblikovanja materijala i omogućava brzu, preciznu i efikasnu izradu različitih delova, komponenti i proizvoda.

Mašine koje se koriste za CNC obradu materijala

Obrada sa mašinom MICRON VCP 600.

MICRON VCP 600 je vertikalna obradna mašina sa tri ose, koja je dizajnirana za obradu malih i srednjih serija delova. Ova mašina ima veliku preciznost, brzinu obrade i fleksibilnost u radu. MICRON VCP 600 se najčešće koristi u proizvodnji medicinskih uređaja, ali i u proizvodnji preciznih delova za auto i avio industriju.

Obrada sa mašinom Chiron FZ 22 L

CHIRON FZ 22 L je horizontalna obradna mašina sa pet osa i automatskim menjačem alata. Ova mašina ima veliku brzinu obrade, preciznost i veliku fleksibilnost u radu. CHIRON FZ 22 L se često koristi u industriji proizvodnje medicinskih uređaja, ali i u proizvodnji delova za auto i avio industriju.

Obrada sa mašinom Maho 700 c.

MAHO 700 C je vertikalna obradna mašina sa pet osa, koja omogućava obradu kompleksnih geometrijskih oblika i delova. Ova mašina ima veliku preciznost, brzinu i pouzdanost u radu, što je čini idealnom za obradu delova u avio i auto industriji.

POZOVITE ILI POŠALJITE PORUKU!

Kontakt: Nikola Mladićević

Telefon: +381 60 38 48 860

Email: nikola.mladicevic@3npro.rs / office@3npro.rs