O NAMA

Ko je 3N Pro?

Mi smo firma koja se bavi pružanjem usluga CNC obrade metala, zavarivanja i sečenja laserom. Pored toga nudimo i usluge izrade polica za skladištenje proizvoda iz auto industrije. Sa našim iskustvom i tehnološki naprednim mašinama, garantujemo visok kvalitet proizvoda i brzu realizaciju Vaših zahteva.


Uz našu opremu i stručnost, možete biti sigurni da će vaš projekat biti završen na vreme, sa visokom preciznošću i kvalitetom.

Naš cilj je da vam pružimo profesionalnu uslugu i da vaš projekat bude uspešan. Naša firma je osnovana sa ciljem da klijentima pružimo vrhunske usluge u oblasti CNC obrade.

Posedujemo veliko iskustvo u ovom poslu i možemo se pohvaliti modernim mašinama koje nam omogućavaju da ispunimo zahteve čak i najzahtevnijih klijenata.

Mi nalazimo rešenja za sve vaše probleme ili zahteve

Imamo stručan tim koji je spreman da pronđe rešenja za sve vaše probleme ili zahteve. Naša kompanija je fokusirana na zadovoljstvo klijenata i trudimo se da pružimo visokokvalitetne usluge koje su prilagođene vašim potrebama. Bilo da je u pitanju kompleksan projekat ili jednostavan zadatak, naš tim se posvećuje svakom detalju kako bi obezbedio najbolji mogući rezultat. Sa iskustvom u različitim industrijama, možemo da pružimo kreativna i inovativna rešenja koja će ispuniti vaše zahteve i očekivanja.